top of page

Verzend- en retourbeleid

Verzenden

Jouw bestelling wordt nadat hij gemaakt is binnen 1-2 werkdagen verzonden. Momenteel kunnen bestellingen alleen geplaatst worden binnen Nederland en België en duistland. De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland bedragen €2,50 en naar België en Duitsland €4,50.  ook kan je gebruik maken van track&trace. Deze service kost 6,95 maar is gratis bij bestellingen boven de €65,-
Bij bestellingen vanaf €25,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening met standaard verzenden.

Productietijd.

Onze sieraden worden handgemaakt op met de hand bewerkt. Dit kost tijd. Om jouw sieraad zo mooi mogelijk te leveren hebben wij een productietijd van +- 6 dagen.  

 

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. hierbij zijn de vintage ringen en gepersonaliseerde sieraden en ook de uitverkoop een uitzondering. Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Bij retourneren van de bestelling worden de verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,00 per brievenbuspakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – in de originele staat  aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@jacobs-jewelry.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

bottom of page