top of page

Veel gestelde vragen.

wat is de levertijd?

Ons streven is om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wij doen dit nadat wij jouw order en betaling hebben ontvangen.

Dit betekent dat jij jouw nieuwe sieraden binnen 1-4 dagen mag verwachten.

Hoe blijf ik op de hoogte van de nieuwste collecties en acties?

Blijf altijd op de hoogte van alle ins & outs op sieradengebied en volg Jacobs Jewelry op Facebook en Instagram voor de beste deals, nieuwe collecties en alles wat jij niet mag missen! Ook kan jij je inschrijven voor onze nieuwsbrief! Doe dat op onze home-pagina.

Hoe draag ik het best zorg voor mijn sieraden?

Onze sieraden zijn gemaakt van -925- zilver, -925- zilver verguld, goud en RVS. Dat betekent dan onze sieraden van dermate kwaliteit zijn dat zij niet verkleuren of gaan roesten. Maar toch adviseren wij contact met water, zeep, parfum, chemicaliën en cosmetica te vermijden. Dit om jouw sieraden nog langer mooi te houden! Deze producten kunnen er namelijk voor zorgen dat de metalen aangetast worden en je sieraden beschadigen. Wanneer je dit contact vermijd kun je jaren plezier hebben van je sieraden.

Van welke materialen zijn jullie sieraden gemaakt?

Jacobs Jewelry draagt er zorg voor jou zo goed mogelijk te informeren over de gebruikte materialen. Zo beschrijven wij bij ieder sieraad uit welke materialen deze bestaat. Wij maken gebruik van edele metalen zoals zilver en goud. het enige onedele metaal dat bij Jacobs Jewelry gebruikt wordt is RVS. Dit gebruiken wij om een betaalbare collectie te creëren voor iedereen. Ook gebruiken wij RVS omdat het niet roest en niet verkleurd.

bottom of page